Duo Zangles in Amsterdam

Wil je samen met een vriend of vriendin op zangles (of samen met je huisgenoot, broer, zus, vader, moeder of partner)? Dat kan! Wij bieden naast privé zangles ook duo zangles aan! Deze vorm van zangles is in veel aspecten the best of both worlds: het is goedkoper en er is relatief nog veel aandacht voor je eigen stem. Daarnaast zit er nog een andere leuke bonus aan deze vorm van zangles: omdat je met meerdere mensen in de zangles zit kan je ook meerstemmig zingen. Meerstemmig zingen is niet alleen superleuk om te doen, het is ook een hele goede training voor je muzikale gehoor.

Een duo zangles duurt 40 minuten. De kosten per duoles zijn €23,00 pp voor leerlingen onder de 21 jaar en €27,83 pp voor leerlingen boven de 21 jaar. (Dit verschil komt door de wettelijke vrijstelling van 21% BTW op muzieklessen voor personen onder de 21 jaar). Een duoproefles duurt ook 40 minuten en kost €17,50 pp.

Wil je les met een klein, zelf samengesteld groepje? Stuur ons een mailtje, de prijzen zijn in overleg.


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.