Samen op Zangles

N.B. Vanwege de corona crisis geven wij alleen lessen aan 2 of meer mensen als we alle richtlijnen van het RIVM kunnen naleven. Dit ligt oa aan de grootte van de lesruimte. De mogelijkheden zullen per locatie dus verschillen.

Wil je samen met een vriend of vriendin op zangles (of samen met je huisgenoot, broer, zus, vader, moeder of partner)? Dat kan! Wij bieden duo zangles, trio zangles, en zangles in kleine, zelf samen te stellen groepjes aan. Deze vorm van zangles is in veel aspecten the best of both worlds: het is goedkoper en er is relatief nog veel aandacht voor je eigen stem. Daarnaast zit er nog een andere leuke bonus aan deze vorm van zangles: omdat je met meerdere mensen in de zangles zit kan je ook meerstemmig zingen. Meerstemmig zingen is niet alleen superleuk om te doen, het is ook een hele goede training voor je muzikale gehoor.


Hoe duur is samen op zangles?
Een duoles kost €20,00 per persoon voor een les van 40 minuten. Een trioles kost €15,00 per persoon per les van 40 minuten. Wil je les met een klein, zelf samengesteld groepje? Stuur ons een mailtje, die prijzen zijn in overleg. Al deze prijzen zijn exclusief 21% BTW.  Voor leerlingen onder de 21 jaar hoeft geen BTW afgedragen te worden. Dit is wettelijk zo bepaald.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.