Proefles

Voordat je besluit of je vast op zangles wilt doe je eerst een vrijblijvende proefles. Je kan zelf kiezen bij welke docent of locatie je de proefles wilt doen.

Tijdens een proefles kan je kennismaken met jouw docent en bespreken waarom je op zangles wilt en wat je wilt leren. Daarna ga je natuurlijk zingen! Eerst wat simpele opwarm oefeningen, en dan een nummer.  De docent begeleidt jou op piano of gitaar en luistert mee om te horen wat goed gaat en waar de verbeterpunten zitten. Daar gaan jullie vervolgens samen mee aan de slag.

Een privé proefles kost €27,00 voor leerlingen onder de 21 jaar en €32,67 voor leerlingen boven de 21 jaar. Een duo proefles kost €18,00 per persoon voor leerlingen onder de 21 jaar en €21,78 per persoon voor leerlingen boven de 21 jaar.

Onze proeflessen zijn er om jou te laten zien hoe een volwaardige zangles eruit ziet bij The Amsterdam Vocal Company. Na de proefles kan je beslissen of je vast op les wilt. Je kan op elk moment beginnen met zangles!

Ook voor onze groepslessen kan je een vrijblijvende proefles doen! Kijk op onze groepslespagina voor de actuele data. Een groeps proefles kost €11,50 voor leerlingen onder de 21 jaar en €13,92 voor leerlingen boven de 21 jaar.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: