Groepszangles in Amsterdam

Image

Wij beginnen op woensdag 31 augustus weer met onze groepslessen!
Wil je een lesje meelopen? Meldt je aan via het inschrijfformulier, maar wees er snel bij, de groepen zitten namelijk als eerste vol!

Wat moet ik me voorstellen bij een groepszangles?

Waar je bij een privé zangles vooral focust op je eigen techniek en sound ligt de focus tijdens een groepszangles vooral bij het samen meerstemmig zingen.

We beginnen een groepszangles altijd met het opwarmen en losmaken van je stem aan de hand van een aantal simpele en leuke oefeningen. Na de warming-up gaan we aan de slag met een nummer. Het repertoire bestaat uit bekende (en minder bekende) popsongs, natuurlijk mag je zelf ook songs voordragen, leuk zelfs!

Voor wie zijn onze groepszanglessen gemaakt?
Voor iedereen die houd van zingen! Ja, héél erg cliché, maar niet minder waar. Ook als je misschien nog een beetje bang bent om te zingen kan groepszangles de perfecte uitkomst bieden. Samen met anderen zingen kan de drempel om te zingen in het openbaar heel erg verlagen.

Zowel beginners als gevorderde zangers kunnen zich aanmelden. Wij proberen aan de hand van de aanmeldingen en de proeflessen de groepen zo samen te stellen dat de groepsles voor iedereen voldoende uitdaging heeft. Naast het niveau kijken we ook naar leeftijd. Wij hanteren een minimumleeftijd van 14 jaar.

WANNEER KAN IK MEEDOEN?
Je kan altijd vrijblijvend met één van onze groepen meelopen om te kijken wat je ervan vindt. Meldt je aan via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum:


Onze groepszanglessen vinden plaats midden in Amsterdam op onze leslocatie in de Pijp. In één van de splinternieuwe creatieve ruimtes van Cinetol!

Groepslesdocent: Leonie

Image

Leonie
werkt al jaren voor ons en is een zeer ervaren docente. Voor haar staat plezier in de groepsles centraal. Door middel van speelse oefeningen leer je alle zangtechnieken goed onder de knie te krijgen tijdens de  zanglessen. Ook oefen je natuurlijk op samenzang, wat op zijn beurt je muzikale gehoor heel erg verbetert.

Onze groepslessen in het kort

Tarieven
€12,75 per les voor leerlingen onder de 21 jaar
€15,42 per les voor leerlingen boven de 21 jaar

Duur van de les
60 minuten

Frequentie
Wekelijkse groepsles (10 lessen per periode)
Om-de-weekse groepsles (5 lessen per periode)

Data en tijden
Woensdag 18:30 - 19:30 WEKELIJKSE GROEP
Woensdag 19:45 - 20:45 OM DE WEEKSE GROEPEN

Groepsgrootte
10 tot 15 personen

Locatie
CINETOL, Tolstraat 182, Amsterdam

De lesruimte

De groepslessen worden gegeven in de nieuwste zaal van Cinetol, midden in Amsterdam!

Voor aanvang of na afloop kan je ook nog eens een drankje of hapje doen in de gezellige Cinetol bar. Of natuurlijk naar een mooi concert! De grote zaal van Cinetol is namelijk een buitenlocatie van Paradiso.


Image