Groepszangles

NIEUW: COVID19-veilige groepslessen
Wij hebben onze groepszanglessen zo ingericht dat we die op een veilige manier kunnen geven. Met een maximum van 5 personen per groep kan er op veilige afstand toch samen gezongen worden!

Doe een lesje mee!
Wil je weten of onze groepslessen wat voor jou zijn? Je kan altijd vrijblijvend een les meelopen. Schrijf je in en onze docente Leonie neemt zsm contact met je op.


Hoe duur is groepszangles?
Een groepszangles kost slechts €11,00 excl. 21% BTW (voor leerlingen onder de 21 jaar hoeft geen BTW afgedragen te worden. Dit is wettelijk zo bepaald). De groepszanglessen zijn wekelijks en de groepszanglessen duren 40 minuten.

Wanneer zijn de groepszanglessen?
De groepszanglessen worden elke woensdagavond gehouden, met uitzondering van de schoolvakanties. De groepszanglessen vinden plaats in  in het Da Vinci Complex, vlakbij het Westerpark.

Hoe groot zijn de groepen in groepszangles?
Zolang de coronacrisis voortduurt werken wij met kleinere groepen van maximaal 5 personen.

Is de groepszangles voor beginners of gevorderden?
Wij passen het niveau altijd aan op de samenstelling van de groep. Je hoeft dus niet al een bepaald niveau te hebben om mee te doen aan onze groepslessen. Bij genoeg aanmeldingen voor meerdere groepen proberen we het zo in te delen dat iedereen in een groep zit met een niveau wat bij hem of haar past. 

Vraag een vrijblijvende proefles aan: