Groepszangles in Amsterdam

Image

Wat moet ik me voorstellen bij een groepszangles?

Waar je bij een privé zangles vooral focust op je eigen techniek en sound ligt de focus tijdens een groepszangles vooral bij het samen meerstemmig zingen.

We beginnen een groepszangles altijd met het opwarmen en losmaken van je stem aan de hand van een aantal simpele en leuke oefeningen. Na de warming-up gaan we aan de slag met een nummer. Het repertoire bestaat uit bekende (en minder bekende) popsongs, natuurlijk mag je zelf ook songs voordragen, leuk zelfs!

Voor wie zijn onze groepszanglessen gemaakt?
Voor iedereen die houd van zingen! Ja, héél erg cliché, maar niet minder waar. Ook als je misschien nog een beetje bang bent om te zingen kan groepszangles de perfecte uitkomst bieden. Samen met anderen zingen kan de drempel om te zingen in het openbaar heel erg verlagen.

Zowel beginners als gevorderde zangers kunnen zich aanmelden. Wij proberen aan de hand van de aanmeldingen en de proeflessen de groepen zo samen te stellen dat de groepsles voor iedereen voldoende uitdaging heeft. Naast het niveau kijken we ook naar leeftijd. Wij hanteren een minimumleeftijd van 14 jaar.

WANNEER KAN IK MEEDOEN?
Goeie vraag! Je kan altijd vrijblijvend met één van onze groepen meelopen om te kijken wat je ervan vindt. Wij hebben op dit moment een groep die elke week op zangles komt én een groep die om de week op zangles komt. Het is slim om een keer mee te lopen met de groep die aansluit bij hoevaak jij op les wilt. Meldt je aan via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum:


Onze groepszanglessen vinden plaats midden in Amsterdam op onze leslocatie in de Pijp. In één van de splinternieuwe creatieve ruimtes van Cinetol!

Onze groepslessen in het kort

Tarieven
€12,25 per les voor leerlingen onder de 21 jaar
€14,84 per les voor leerlingen boven de 21 jaar

Duur van de les
60 minuten

Data en tijden
Woensdag 18:30 - 19:30 WEKELIJKSE GROEP
Woensdag 19:45 - 20:45 OM DE WEEKSE GROEP


Groepsgrootte
10 tot 15 personen

Locatie
CINETOL, Tolstraat 182, Amsterdam
Image

Groepslesdocent: Leonie

Image

Leonie
werkt al jaren voor ons en heeft (tot Covid) ook onze groepslessen verzorgd. Naast haar privélessen in Amsterdam West zal zij het komende schooljaar ook de groepslessen in de Pijp op zich nemen.

COVID-19 en Groepslessen

Wij hebben besloten om te werken met een vaccinatiebewijs. Wij kunnen alleen mensen toelaten die óf volledig gevaccineerd zijn, óf onlangs hersteld zijn. Je kan ook met een negatief testbewijs meedoen met de lessen.

Wij vonden dit een moeilijk en tegenstrijdige beslissing om te nemen. Maar vanwege het extra risico mbt aerosolen die zich makkelijker verspreiden tijdens een zangles én de Deltavariant lijkt ons dit voor nu de veiligste en meest inclusieve beslissing.

Image

Wij houden de berichtgeving van het RIVM nauwlettend in de gaten en zijn daarnaast regelmatig in gesprek met onze collegae van verschillende Conservatoria. De ruimte zal tussen elke groepsles 10 minuten gelucht worden en tijdens de les zal de docent een zo veilig mogelijke opstelling nastreven.