Zangles in Amsterdam de Pijp

Welkom bij onze locatie in de Pijp Wat wij jou kunnen bieden:

✅ Zangles van ervaren docenten die zelf professioneel vocalist zijn. Een schat aan praktijkervaring.

✅ Altijd een vrijblijvende proefles

Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

✅ 4 gratis leerlingen uitvoeringen of studio opnames per jaar: je kan meteen in praktijk brengen wat je hebt geleerd.


Divers cursusaanbod: naast zangles geven wij ook songwriting les, gitaar/piano les, performance les etc.


Maatregelen COVID-19: individuele muzieklessen en muzieklessen en kleine groepen zijn weer toegestaan. Wij blijven óók online lesgeven voor wie dat wil. Tijdens de fysieke zanglessen nemen wij alle richtlijnen van het RIVM in acht.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

De Lesruimte

Image

Deze fijne lesruimte zit in Cinetol, midden in de Pijp. Cinetol is een creatieve hub met verschillende oefenruimtes, een mooi podium en een gezellig café met terras. Zowel Keri als Wieteke geven hier zangles, respectievelijk op woensdag en donderdag.

Docentes Keri en Wieteke

Zowel Keri als Wieteke zijn afgestudeerd aan het Conservatorium in Amsterdam (2014 en 2016). Beide docenten geven al heel wat jaren les en zijn daarnaast bezig met hun eigen artiestenproject.

Image

Wat anderen zeggen


"Voor de perfecte combinatie van professionaliteit en plezier hebben in wat je doet, ben je hier op het perfecte adres! Samen met Hella heb ik al ruim een jaar les bij Wieteke en ik kijk er iedere keer zo naar uit! Wieteke weet met al haar talent en kwaliteit je op de juiste manier te begeleiden, waardoor je ook echt merkt dat je binnen korte tijd vooruit gaat. Wieteke is super inspirerend en je voelt je altijd heel erg bij haar op je gemak waardoor de sfeer altijd heel fijn isI En daarbij wordt er natuurlijk ook veel gelachen :) Echt zeker een aanrader om hier lessen te volgen!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Pien

"Zangles met Wieteke is elke keer een hoogtepunt! Ik heb nu zo'n drie jaar les van haar, en leer mijn stem steeds beter gebruiken. Door Wieteke's tips klink ik steeds beter en word ik steeds zekerder over mijn eigen zangkunsten. En de les is ook nog eens altijd mega gezellig."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Anouck

"Ik heb al 3 jaar les bij de Vocal Company en altijd met plezier les gehad van mijn juf. Van liedjes oefenen tot zelf liedjes maken en schrijven. Meer van een zangles kan ik niet verwachten!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - WiniBlijf op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke weetjes over zingen op onze instagram page