Privé Zangles

Elke stem is uniek. Privé zanglessen zijn wat ons betreft de ideale manier om jouw stem op een veilige manier sterker en flexibeler te maken en jouw vocale mogelijkheden uit te breiden. Tijdens de privé zanglessen behandelen we natuurlijk de basistechnieken zoals een goede houding en ademsteun. Naast de zangtechnische aspecten die we in een privé zangles behandelen gaan we natuurlijk ook in op de meer creatieve aspecten van zingen zoals tekstoverdracht, improvisatie en podiumpresentatie.

Omdat ons docententeam erg divers is hebben wij voor iedereen wat wils. Bijvoorbeeld qua verschillende stijlen. Zo is onze docente Amber erg bekend met soul, funk en r&b, heeft docente Hebe een jazz achtergrond en weet docente Annika weer alles van country.

Lang verhaal kort: we kunnen alle kanten op met privé zangles. Wat we behandelen hangt vooral af van wat jij wilt leren. Onze zangdocenten zijn er uiteindelijk om je te helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Hoe gaat een privé zangles?
Tijdens een proefles kan je kennismaken met jouw docent en bespreken waarom je op zangles wilt en wat je wilt leren. Daarna ga je natuurlijk zingen! Eerst wat simpele opwarm oefeningen, en dan een nummer.  De docent begeleidt jou op piano of gitaar en luistert mee om te horen wat goed gaat en waar de verbeterpunten zitten. Daar gaan jullie vervolgens samen mee aan de slag.

Hoe lang duurt een privé zangles?
Een privé zangles duurt 40 minuten. Mocht je langere privélessen willen dan kan dat natuurlijk.

Hoe duur is een privé zangles?
Een privé zangles kost €29,00 excl. 21% BTW. Voor leerlingen onder de 21 jaar hoeft geen BTW afgedragen te worden. Dit is wettelijk zo bepaald. Je kan kiezen tussen wekelijkse zangles of 2-wekelijkse zangles.

Wanneer kan ik beginnen met privé zangles?
Je kan op elk moment beginnen met privé zangles. Na een vrijblijvende proefles kan je bepalen of je vast op zangles gaat.

Hoeveel zanglessen heb je nodig?
Dat ligt vooral aan hoeveel tijd je neemt om thuis te oefenen. Heel flauw, we weten het. Maar hoe meer je traint, des te sneller je resultaten boekt. Het leuke aan zingen is dat je eigenlijk nooit bent uitgeleerd. Kan je dat ene nummer nu moeiteloos zingen? Probeer dat andere nummer eens. Weet je alles van jazz zang? Probeer eens wat popeffecten uit. Je kan jezelf blijven uitdagen. Het belangrijkste is dat je er plezier in hebt. Als zingen (en beter leren zingen) jou energie geeft, ga ervoor!

Moet je noten kunnen lezen voor zangles?
Nee, dat is totaal niet nodig. Mocht je dit willen leren kunnen wij je daar natuurlijk bij helpen, maar het is in geen enkele zin een vereiste voor zangles.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.