Privé Zangles in Amsterdam


Elke stem is uniek
en privé zanglessen zijn wat ons betreft de ideale manier om jouw stem op een veilige manier sterker en flexibeler te maken en jouw vocale mogelijkheden uit te breiden. Tijdens de privé zanglessen behandelen we natuurlijk de basistechnieken zoals een goede houding en ademsteun. Naast de zangtechnische aspecten die we in een privé zangles behandelen gaan we natuurlijk ook in op de meer creatieve aspecten van zingen zoals tekstoverdracht, improvisatie en podiumpresentatie. 


Omdat ons docententeam erg divers is hebben wij voor iedereen wat wils. Wil je focussen op zang alleen, of schrijf je ook je eigen liedjes en wil je daar wat hulp bij? Ook qua genre's hebben wij een breed aanbod. Zo is onze docente Amber erg bekend met soul, funk en r&b, heeft docente Hebe een jazz achtergrond en weet docente Annika weer alles van country.

Lang verhaal kort: we kunnen alle kanten op met privé zangles. Wat we behandelen hangt vooral af van wat jij wilt leren. Onze zangdocenten zijn er uiteindelijk om je te helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen.


Gitaar of Piano erbij?

Hoe gaaf is het als je niet alleen kan zingen, maar jezelf daarbij kan begeleiden op piano of gitaar? Met wat simpele basiskennis en natuurlijk wat oefening ben je redelijk snel op een niveau waarop je zelf een liedje kan spelen én zingen. Het bespelen van een instrument als piano of gitaar geeft je ook meer inzicht in hoe een liedje in elkaar zit. Dat geeft je meer houvast wanneer je een liedje zingt. De meeste van onze docenten spelen piano en/of gitaar en kunnen jou helpen om deze basics onder de knie te krijgen, zodat jij jezelf voortaan kunt begeleiden.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: