Zangles in Amsterdam Noord

Welkom bij onze locatie voor zangles in Amsterdam Noord! Wat wij jou op deze locatie kunnen bieden:

✅ Keuze uit 2 zeer ervaren zangdocenten die zelf professioneel vocalist zijn. Een schat aan praktijkervaring.


✅ Altijd een vrijblijvende proefles

✅ Naast zangles kan je ook bij ons leren hoe je jezelf beter kunt begeleiden op piano of gitaar en kunnen wij je helpen met jouw performance en songwriting (kijk bij de verschillende docenten voor hun specialismes)


✅ Gratis leerlingen uitvoeringen en studio opnames

✅ Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

Wil jij op zangles in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Of beter gezegd: adressen. Of je nou net begint met zingen of al jaren bezig bent, onze zangdocenten staan voor je klaar om je te helpen met het ontdekken en verder ontwikkelen van jouw stem.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.

De Lesruimte

Image


Zowel Nadine als Annika geven (resp Dinsdag en Donderdag) zangles in een fijne lesruimte met piano. Deze lesruimte bevind zich in een echte recording studio genaamd ‘Electric Monkey’ op de Asterweg. Onder andere Douwe Bob en Wende Snijders hebben hier veel van hun werk opgenomen. Het is een heerlijke plek die muziek ademt! Deze locatie is goed bereikbaar met OV. Ook parkeren is mogelijk (helaas niet gratis).

Docentes Annika & Nadine

Annika is afgestudeerd aan het Conservatorium van Alkmaar. Naast het geven van zangles schrijft ze voor en speelt ze met haar eigen project 'Rivers'. Haar muziek is beïnvloed door artiesten als Allison Kraus en Kacey Musgraves.

Image
Nadine studeert dit jaar af aan het Conservatorium van Amsterdam. Daarnaast is zij bezig met het schrijven en opnemen van haar eerste album.
Image

Wat anderen zeggenDeze locatie heeft nog geen recensies! Heb jij les bij Annika of Nadine en wil je een recensie achterlaten? Wij horen graag je mening!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke weetjes over zingen op onze instagram page