Zangles in Amsterdam

Als je op zangles wilt zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan je in je eentje of samen op zangles, en kan je bij ons naast beter leren zingen ook leren hoe je jezelf beter kunt begeleiden op piano of gitaar. Kijk op één van de onderstaande pagina's voor meer informatie over onze zanglessen.

Privé Zangles: 1-op-1 begeleiding van onze zangdocenten. Alle aandacht voor jouw stem en jouw doelen.

Online Zangles: dezelfde 1-op-1 aandacht, maar dan zonder dat je de deur uit hoeft.

Samen op Zangles: met z'n tweeen, drieen of met een klein, zelf samen te stellen groepje op zangles. Nog steeds relatief veel aandacht voor jouw stem, maar dan met de gezelligheid van vrienden of familie, en de mogelijkheid om meerstemmig te zingen.

Groepszangles: super voordelige, wekelijkse zanglessen op woensdagavond in Amsterdam West in groepen van 10 tot 15 personen. Voor elk niveau, gericht meerstemmig zingen.

Gitaar en Pianoles: naast leren zingen jezelf ook beter leren begeleiden op een instrument. Dit kan in de vorm van privéles en duoles.

Uitvoeringen: al onze leerlingen kunnen gratis meedoen aan onze leerlingen uitvoeringen. Wij organiseren 2 keer per jaar een uitvoering. De eerste uitvoering vindt plaats in een laagdrempelige, semi akoustische setting. Tijdens de laatste uitvoering van het jaar krijgen de leerlingen de mogelijkheid om met een professionele band op het podium te staan.

Vraag een vrijblijvende proefles aan: