Zangles: met wie je wilt, waar je wilt, wat je wilt.

Vrijblijvende Proefles
Iedereen die zich bij ons aanmeldt kan eerst vrijblijvend een zangles uitproberen. Je kan bij ons kiezen uit 9 verschillende locaties en docenten.  Wil je vervolgens vast op zangles kan je ervoor kiezen om elke week of 1x per twee weken op zangles te komen. Wat voor zangles het beste bij jou past kan je hieronder lezen:

Privé Zangles 
(40min)
Alle ruimte voor jouw stem en voor wat jij wilt leren. Samen met je zangdocent werken aan je houding, zangtechniek en je eigen sound. Fouten durven maken en daarvan leren. Zodat jij jouw favoriete liedjes kan zingen met overtuiging, zelfvertrouwen en vooral: met heel veel plezier.

Duo en Trio Zangles (40min)
Samen met je broer, je nichtje, je dochter, je oom, of samen met een groepje vrienden of  vriendinnen op zangles. Om je voor een optreden voor te bereiden of gewoon omdat het leuk is. Elkaar motiveren en samen beter worden. De grote voordelen van deze zanglessen: het is goedkoper én je kan ook leren om meerstemmig te zingen!

Zangles +
Misschien wil je wel meer dan zingen. Beter piano of gitaarspelen om jezelf te kunnen begeleiden, of werken aan het schrijven en opnemen van je eigen songs. Of misschien heb je gewoon een hele sterke voorkeur voor 1 bepaale stijl. Ons team bestaat uit een zeer diverse groep van docenten met elk hun eigen specialisatie, waardoor we veel van deze wensen kunnen faciliteren. De lesprijs blijft gewoon hetzelfde. Geef het aan op het inschrijfformulier, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

Zangles in Amsterdam. 9 ervaren top docenten op 9 locaties. Voor beginners en gevorderen. Klik op de kaart voor meer informatie van de docenten per locatie.

 Vraag nu jouw vrijblijvende proefles aan! »