Zangles in Amsterdam

Als je op zangles wilt zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan je in je eentje of samen op zangles, en kan je bij ons naast beter leren zingen ook leren hoe je jezelf beter kunt begeleiden op piano of gitaar. Kijk op één van de onderstaande pagina's voor meer informatie over onze zanglessen.

Privé Zangles: 1-op-1 begeleiding van onze zangdocenten. Alle aandacht voor jouw stem en jouw doelen.

Duo Zangles: met z'n tweeen op zangles. Voordelig en nog steeds veel aandacht voor jouw stem, maar dan met de gezelligheid van vrienden of familie, en de mogelijkheid om meerstemmig te zingen.

Online Zangles: dezelfde 1-op-1 aandacht, maar dan zonder dat je de deur uit hoeft.

Groepszangles: Vanwege de Coronamaatregelen is groepsles nu helaas niet mogelijk. Vanaf september 2021 hopen wij weer groepslessen te kunnen geven. Je kan je wel al vast inschrijven zodat we je op de hoogte kunnen houden!

Uitvoeringen: al onze leerlingen kunnen gratis meedoen aan onze leerlingen uitvoeringen. Wij organiseren 2 keer per jaar een uitvoering. De eerste uitvoering vindt plaats in een laagdrempelige, semi akoustische setting. Tijdens de laatste uitvoering van het jaar krijgen de leerlingen de mogelijkheid om met een professionele band op het podium te staan.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.