Zangles met een persoonlijke aanpak

Onze jarenlange ervaring met het geven van zangles heeft ons telkens weer laten zien: elke stem is anders, en elke leerling leert op zijn of haar eigen manier.
 
Natuurlijk zijn er een aantal belangrijke basiselementen waar we tijdens de zangles aan werken om jou beter te leren zingen. Onder andere een juiste ademhaling, een goede houding en het beheersen van je stembanden behoren tot die basis.  Maar zingen gaat veel verder dan alleen het toepassen van de juiste techniek. Tijdens de zangles is er alle ruimte om andere belangrijke onderwerpen zoals tekstoverdracht, timing en improvisatie te behandelen.

Elke docent heeft naast de vereiste kennis van muziektheorie en de verschillende zangtechnieken ook haar eigen kwaliteiten. Deze diversiteit aan ervaring en kunde is de kracht van ons team. Zo kan je bij Sofie bijvoorbeeld niet alleen terecht voor zangles, maar kan zij jou ook helpen als jij jezelf op gitaar wilt begeleiden. Wil jij je in de zanglessen meer richten op jazz en improvisatie? Dan is Femke de ideale zangdocente voor jou. Misschien schrijf jij wel je eigen liedjes en wil je daar wat meer hulp bij? Daar kunnen Fridolijn of Hebe je goed bij begeleiden.

Iedereen die zich bij ons aanmeldt voor zangles krijgt van ons eerst een vrijblijvende proefles. Tijdens die zangles kan je, als je nog nooit zangles hebt gehad, eens ervaren wat zo'n les nou precies inhoudt. Daarnaast kan je met de docent bespreken wat je graag wilt leren en hoe de docent jou daarin kan helpen. Wil je vervolgens vast op les kan je ervoor kiezen om elke week of 1x per twee weken op zangles te komen. 

Samen op les?
Wij bieden naast individuele zanglessen ook duo en trio lessen aan! Dus wil je liever iets minder betalen en samen met een vriend of vriendin op les? Dat kan bij ons! Ook als je met een klein groepje op les wilt gaan is dat op elke locatie mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier!

Zangles in Amsterdam. 9 ervaren top docenten op 9 locaties. Voor beginners en gevorderen. 

 Vraag nu jouw vrijblijvende proefles aan! »