Zangles in Amsterdam Oost

Welkom bij onze locatie voor zangles in Amsterdam Oost! Wat wij jou op deze locatie kunnen bieden:

✅ Keuze uit meerdere ervaren zangdocenten die zelf professioneel vocalist zijn. Een schat aan praktijkervaring.


✅ Altijd een vrijblijvende proefles

✅ Naast zangles kan je ook bij ons leren hoe je jezelf beter kunt begeleiden op piano of gitaar en kunnen wij je helpen met jouw performance en songwriting (kijk bij de verschillende docenten voor hun specialismes)


✅ Gratis leerlingen uitvoeringen en studio opnames

✅ Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

Wil jij op zangles in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Of beter gezegd: adressen. Of je nou net begint met zingen of al jaren bezig bent, onze zangdocenten staan voor je klaar om je te helpen met het ontdekken en verder ontwikkelen van jouw stem.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum:

De Lesruimtes

Al onze docentes in Oost geven zangles vanuit hun eigen (home) studio, verspreid in Oost. Ze geeft Paul zijn zanglessen in één van de studio's van het Volkshotel. Simone en Inda zitten beiden vlakbij het Beukenplein, Sofia in de Czaar Peterstraat, en Isabel op de Linneausweg. 

Image

Hier wat sfeerimpressies van de verschillende ruimtes:

Image
Image

De Docenten

Image
Image
Image
Wij hebben maarliefs 5 docenten die lesgeven in oost. Simone, Inda, Sofia, Paul en Isabel. Voor meer informatie over de specifieke docenten verwijzen we je graag door naar onze docenten pagina!
Image
Image

Wat anderen over ons zeggen:


"Hele fijne zangschool. Heb al jaren zangles van verschillende docenten gehad (op andere zangscholen?) maar Fridolijn is de eerste die me ook echt verder heeft geholpen qua techniek en skills! "
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Nienke

"De zanglessen van Fridolijn zijn erg leuk en leerzaam. Ze leert me bepaalde technieken die ik goed kan gebruiken voor nummers van verschillende genres. Na de leerlingenuitvoering aan het eind van elk blok (pre-COVID), kom ik er telkens weer achter in hoeverre ik weer vooruit ben gegaan. Daarbij vind ik de zangschool zelf erg leuk; dat komt ook, omdat het allemaal goed wordt geregeld en georganiseerd."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Elizabeth

"Super toegankelijke, gezellige en kwalitatieve zanglessen. Een aanrader voor iedereen!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Lucia

"Hele leuke lessen op maat. Normaal gesproken aan het eind van de periode een leuke uitvoering waar je naartoe werkt. Nu dat door corona niet kon, kwamen ze met een superleuk alternatief om een studio opname te doen en hier een filmpje van te maken. Ik zou de zanglessen hier zeker aanraden!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Jeske

"Sinds kleine twee jaar met veel plezier les van Hebe. In het eerste jaar kreeg ik privéles, dit tweede jaar zingen een vriend en ik samen duetten. Hebe is heel relaxed en gaat mee in de muziek die wij aandragen. Ze stimuleert je om wat nieuws te proberen en heeft tips voor techniek, maar ook voor de uitvoering of timing. Ik kom altijd heel blij en ‘vol muziek’ terug van de lessen! Dit is leren en ontspannen tegelijk! Wat wil een mens nog meer?"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Claartje

"Al een paar seizoenen hele fijne en leerzame duo-lessen. Hebe daagt je uit om de lat steeds net wat hoger te leggen en met resultaat, echt top!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Marcel

"Ik ga met enorme stappen vooruit dankzij de lessen van de AVC! Super goede lessen en leuke uitvoeringen aan het einde van elke periode. Keep up the good work!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Annelot

"Begonnen met zanglessen tijdens deze rare Corona tijden, werkt hartstikke goed online! Amber is niet alleen een fantastische zangeres maar ook een goede docent. Ze leert me heel relaxt doch gefocust de techniek zonder mijn eigen smaak en klank uit het oog te verliezen. Heel fijn!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Marnix