Zangles in Amsterdam Oost

Welkom bij onze locatie in Oost! Wat wij jou kunnen bieden:

✅ Zangles van ervaren docenten die zelf professioneel vocalist zijn. Een schat aan praktijkervaring.

✅ Altijd een vrijblijvende proefles

Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

✅ 4 gratis leerlingen uitvoeringen of studio opnames per jaar: je kan meteen in praktijk brengen wat je hebt geleerd.

Divers cursusaanbod: naast zangles geven wij ook songwriting les, gitaar/piano les, performance les etc.

Maatregelen COVID-19: individuele muzieklessen zijn vooralsnog toegestaan. Wij geven óók online zangles voor wie dat wil. Tijdens de fysieke zanglessen nemen wij alle richtlijnen van het RIVM in acht. Daarnaast is elke lesruimte voorzien van een afdekzeil of plaat tussen de leerling en de docent. Ook hebben wij meer tijd tussen de lessen ingebouwd zodat we de de ruimte kunnen luchten en desinfecteren.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.

De docenten

Onze locatie in Amsterdam Oost bestaat uit 3 aparte lesruimtes, Zowel Fridolijn, Amber als Annika geven zangles in Oost vanuit hun eigen homestudio.

Amber zingt voornamelijk pop, urban en soul, naast het geven van zangles is zij ook de oprichtster van The Amsterdam Vocal Company en is zij veel aan het werk als songwriter voor andere artiesten en DJ's.

Annika is afgestudeerd aan het Conservatorium van Alkmaar. Naast het geven van zangles schrijft ze voor en speelt ze met haar eigen project 'Rivers'. Qua genre zit Annika in de Americana hoek.

Fridolijn zingt voornamelijk jazz en indie-pop. Fridolijn is naast het geven van zangles bezig met haar eigen artiestenproject.


Image

De Lesruimtes

Image
Image

Wat anderen zeggen

"Hele leuke lessen op maat. Normaal gesproken aan het eind van de periode een leuke uitvoering waar je naartoe werkt. Nu dat door corona niet kon, kwamen ze met een superleuk alternatief om een studio opname te doen en hier een filmpje van te maken. Ik zou de zanglessen hier zeker aanraden!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Jeske

"Ik ga met enorme stappen vooruit dankzij de lessen van de AVC! Super goede lessen en leuke uitvoeringen aan het einde van elke periode. Keep up the good work!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Annelot


"Begonnen met zanglessen tijdens deze rare Corona tijden, werkt hartstikke goed online! Amber is niet alleen een fantastische zangeres maar ook een goede docent. Ze leert me heel relaxt doch gefocust de techniek zonder mijn eigen smaak en klank uit het oog te verliezen. Heel fijn!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ -
Marnix

"Fijne en leerzame video-bel les van Amber gehad!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  - Willem

⭐️⭐️⭐️⭐️ - Sophie

"Super goede, betrouwbare en leuke zangschool! Aanrader!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  - Noor

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Marijke

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke weetjes over zingen op onze instagram page