Zangles in Amsterdam Oost

Welkom bij onze locatie in Oost! Wat wij jou kunnen bieden:

✅ Zangles van ervaren docenten die zelf professioneel vocalist zijn. Een schat aan praktijkervaring.

✅ Altijd een vrijblijvende proefles

Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

✅ 4 gratis leerlingen uitvoeringen of studio opnames per jaar: je kan meteen in praktijk brengen wat je hebt geleerd.

Divers cursusaanbod: naast zangles geven wij ook songwriting les, gitaar/piano les, performance les etc.

Maatregelen COVID-19: individuele muzieklessen en muzieklessen en kleine groepen zijn weer toegestaan. Wij blijven óók online lesgeven voor wie dat wil. Tijdens de fysieke zanglessen nemen wij alle richtlijnen van het RIVM in acht.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

De docenten

Op onze locatie in Amsterdam Oost geven maarliefst 2 docenten les: Amber en Fridolijn. Beiden geven zangles in hun eigen homestudio. Bij Amber er Fridolijn kan je naast zangles ook terecht voor songwritingles.

Amber zingt voornamelijk pop, urban en soul, naast het geven van zangles is zij ook de oprichtster van The Amsterdam Vocal Company en is zij veel aan het werk als songwriter voor andere artiesten en DJ's.

Fridolijn zingt voornamelijk jazz en indie-pop. Fridolijn is naast het geven van zangles bezig met haar eigen artiestenproject.


Image

De Lesruimtes

Image
Image

Wat anderen zeggen

"Hele leuke lessen op maat. Normaal gesproken aan het eind van de periode een leuke uitvoering waar je naartoe werkt. Nu dat door corona niet kon, kwamen ze met een superleuk alternatief om een studio opname te doen en hier een filmpje van te maken. Ik zou de zanglessen hier zeker aanraden!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Jeske

"Ik ga met enorme stappen vooruit dankzij de lessen van de AVC! Super goede lessen en leuke uitvoeringen aan het einde van elke periode. Keep up the good work!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Annelot


"Begonnen met zanglessen tijdens deze rare Corona tijden, werkt hartstikke goed online! Amber is niet alleen een fantastische zangeres maar ook een goede docent. Ze leert me heel relaxt doch gefocust de techniek zonder mijn eigen smaak en klank uit het oog te verliezen. Heel fijn!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ -
Marnix

"Fijne en leerzame video-bel les van Amber gehad!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  - Willem

⭐️⭐️⭐️⭐️ - Sophie

"Super goede, betrouwbare en leuke zangschool! Aanrader!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  - Noor

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Marijke

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke weetjes over zingen op onze instagram page