Zangles in Amsterdam Noord

Welkom bij onze locatie voor zangles in Amsterdam Noord! Wat wij jou op deze locatie kunnen bieden:

✅ Zangles bij onze zangdocentes Nadine en Jessie in de creatieve ruimtes van Treehouse NDSM


✅ Altijd een vrijblijvende proefles

✅ Naast zangles kan je ook bij Nadine terecht als je meer hulp wilt bij songwriting, of als je jezelf beter wilt leren begeleiden op gitaar. 


✅ Gratis leerlingen uitvoeringen en studio opnames

✅ Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

Wil jij op zangles in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Of beter gezegd: adressen. Of je nou net begint met zingen of al jaren bezig bent, onze zangdocenten staan voor je klaar om je te helpen met het ontdekken en verder ontwikkelen van jouw stem.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum:

De Lesruimte

Image


Wij hebben een bijzondere locatie in Noord! Nadine en Jessie geven zangles in een studio die onderdeel is van NDSM Treehouse. Sinds 2019 verhuurt het Treehouse ateliers aan meer dan 100 kunstenaars en andere creatievelingen. Sinds kort zit er ook een prachtig terras en expositieruimte bij, beiden toegankelijk voor publiek.

Zangdocente Nadine

Nadine is in 2020 afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Naast het geven van zangles is Nadine druk bezig met haar soloproject Mazey Haze. In 2021 kwam haar debuut EP 'Always Dancing' uit. Waarvan de single al te horen was op onder meer 3FM.
Image

Zangdocente Jessie

Jessie is in 2023 afgestudeerd aan de Jazz afdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Ze treed veel op met haar eigen project en andere projecten met verschilledne stijlen, zoals reggae en gypsy

Image

Wat anderen zeggen"Toplessen van Nadine! Ze is heel ervaren en leert op een hele speelse manier je zangtechnieken aan. Doen!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Anna