Online Zangles

Hoe werkt een online zangles?
Tijdens een online zangles werken we aan dezelfde dingen als tijdens een normale privé zangles. Wij werken via het programma Zoom. Je kan Zoom zowel op je computer als op je mobiel installeren. De docent maakt van tevoren een ‘meeting’ voor je aan op Zoom en op de tijd die jullie hebben afgesproken kan je inloggen voor die ‘meeting’. Je kan ervoor kiezen om jezelf én de docent op je scherm te zien, of alleen de docent. De docent kan jou niet direct begeleiden op piano of gitaar omdat de audio een lichte vertraging heeft. Dat lossen wij op door jou voor de les de benodigde instrumentale begeleiding te sturen, zowel voor de inzing oefeningen als voor het liedje wat je wilt zingen.

Hoe duur is online zangles?
Online zangles is even duur als een normale les. Een privé zangles kost €29,00, een duo les €20,00 per persoon, en een trio les €15,00 per persoon. Al deze prijzen zijn exclusief 21% BTW.  Voor leerlingen onder de 21 jaar hoeft geen BTW afgedragen te worden. Dit is wettelijk zo bepaald.

Wat zijn de voor- en nadelen van online zangles?
Het grootste nadeel van online zangles is natuurlijk dat je niet met de docent in dezelfde ruimte zit. Maar het volgen van online zangles vanuit je eigen huis heeft ook een aantal voordelen. Ten eerste is het heel comfortabel: je hoeft de deur niet uit voor je zangles. Ten tweede scheelt het reistijd. Vooral als je wat verder weg woont is dit ideaal. Een groot voordeel wat wij als docenten tijdens de online zanglessen merken is dat je, omdat je je leerling niet begeleid op piano of gitaar tijdens het zingen, je nog meer aandacht hebt voor wat de leerling doet.

Wat heb je nodig voor online zangles?
Ten eerste heb je een mobiel of computer nodig met een werkende camera, microfoon en speakers. Dit hoeft niet high tech te zijn maar de docent moet je duidelijk genoeg kunnen zien en horen om je zangles te geven. Mocht je een externe microfoon, camera en of boxjes hebben is dat natuurlijk alleen maar fijn! De enige software die je nodig hebt is het programma Zoom. Dit is een gratis programma wat je gemakkelijk kunt downloaden en installeren. Daarnaast heb je natuurlijk een internetaansluiting nodig die snel genoeg is voor een live verbinding met beeld en geluid. Ook is het belangrijk dat je je in een ruimte bevind waar je gedurende de online zangles niet gestoord of afgeleid wordt door je omgeving.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.