Stan

Amsterdam Vocal Company Docent Stan
Beschikbaarheid Vol
Locatie CENTRUM WEST
Lesdag Dinsdag, Woensdag
Soort les Privé Zangles, Duo Zangles
Stijl Pop, Folk, Singer-Songwriter
Luister op spotify

Stan is in 2011 afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij is zanger, liedjesschrijver en theatermaker. Met zijn eigen muziektheatervoorstellingen speelde Stan in theaters door heel Nederland en stond hij ook op bekende theaterfestivals als Oerol, De Operadagen Rotterdam en De Parade. Stan bracht de afgelopen jaren 3 EP’s uit met zijn eigen muziek, waarin invloeden uit de pop-, soul en folktraditie te horen zijn, daarnaast schrijft hij ook met en voor andere artiesten zoals Ruben Hein, Tania Kross en Do.


Stan over het geven van zangles:
"Ik werk in de les met veel positiviteit en nieuwsgierigheid aan de liedjes die de leerlingen graag zingen. Of dat nou jazz, pop, rock, soul, folk of eigen werk is. In de lessen werken we onder andere aan zaken als een gezonde techniek, gevarieerd stemgebruik, tekstbeleving en timing. Voorop staan de plezier in het muziek maken en het vertrouwd raken met je eigen stem!"


 


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: