Amber

Amsterdam Vocal Company Docent Amber
Beschikbaarheid Vol
Locatie OOST
Lesdag
Soort les Coaching
Stijl Pop, Urban, Soul
Luister op spotify

Amber heeft bijna 10 jaar geleden de Amsterdam Vocal Company opgericht. Als vocalist begon zij haar carrière bij niemand minder dan Alain Clark. Daar heeft zij 4 jaar backing vocals gedaan voordat zij in 2010 begon aan de Pop academy van het Conservatorium van Amsterdam. Daar heeft zij zich naast zingen vooral gericht op songwriting. In 2014 studeert zij cum laude af en begint er een nieuw avontuur als vast bandlid van Jett Rebel, met wie zij ook samen heeft gewerkt aan haar eigen EP en debuutalbum. Inmiddels is Amber voornamelijk aan het werk als songwriter. Zij schrijft niet alleen voor zichzelf maar ook voor andere artiesten en DJ's.


N.B. Amber geeft geen reguliere zanglessen, maar doet wel persoonlijke coachingstrajecten voor vocalisten en artiesten. Daarin richt zij zich op zangtechniek, performance en songwriting. Bij interesse kan je mailen naar zangles@theamsterdamvocalcompany.nl.


 


Amber met haar eigen band bij GIEL:


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: