Amber

Amsterdam Vocal Company Docent Amber
Beschikbaarheid Vol
Locatie OOST
Lesdag Dinsdag
Soort les Privé Zangles, Duo Zangles
Stijl Pop, Urban, Soul
Luister op spotify

Amber begon haar carrière bij niemand minder dan Alain Clark. Daar heeft zij 4 jaar backing vocals gedaan voordat zij in 2010 begon aan de Pop academy van het Conservatorium van Amsterdam. Daar heeft zij zich naast zingen vooral gericht op songwriting. In 2014 studeert zij cum laude af en begint er een nieuw avontuur als vast bandlid van Jett Rebel, met wie zij ook samen heeft gewerkt aan haar eigen EP en debuutalbum. Inmiddels is Amber voornamelijk aan het werk als songwriter. Zij schrijft niet alleen voor zichzelf maar ook voor andere artiesten en DJ's. Daarnaast runt zij al 7 jaar de Amsterdam Vocal Company.

Amber over het geven van zangles:
"Het is zo jammer dat mensen vaak heel oncomfortabel en onzeker zijn met zingen. Het is toch één van de meest pure en leuke manieren om jezelf te uiten, met je eigen unieke instrument. Ik vind het heel mooi om mijn leerlingen daarmee te helpen: met het comfortabel en zekerder worden in zingen, zodat zij er meer plezier uit halen. Want daar gaat het uiteindelijk om: plezier."


 


Amber met haar eigen band bij GIEL:


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: