Vacatures

Wil jij (meer) zangles geven maar zie je het opzetten van een eigen lespraktijk met alle rompslomp erbij niet zitten? Wij zijn geregeld op zoek naar nieuwe docenten.

Bij interesse kan je een mailtje sturen om wat meer over jezelf te vertellen: wat voor ervaring heb je met lesgeven, welke opleidingen of cursussen heb je gedaan, wat doe je naast het lesgeven (dus wat zijn je activiteiten als uitvoerende vocalist) etc. Hou wel rekening met de volgende punten:

  • Je dient zelf zorg te dragen voor een geschikte lesruimte. Dat kan bij jou thuis zijn, in de oefenruimte of studio van je band, of je kan een ruimte huren.
  • Wij bieden vooralsnog alleen zangles aan in Amsterdam. Wij hebben wel degelijk interesse in Groot Amsterdam. Denk dan aan Amstelveen, Duivendrecht, Diemen, Amsterdam Zuid-Oost, Zaandam, Landsmeer en Badhoevedorp.
  • Onze docenten werken op freelance basis. Binnen die vorm proberen we een zo constant mogelijk inkomen te genereren voor iedereen. Wij bieden geen contracten aan met een vast aantal uren.

We horen graag van je!