Songwriting Lab: werken aan je eigen songs

NB. De eerstvolgende lesperiode gaat van start op dinsdag 3 september 2019

Het schrijven van je eigen liedjes is niet altijd makkelijk, helemaal niet wanneer je het in je eentje doet. In onze nieuwe cursus 'Songwriting Lab' krijg je in kleine groepjes  van 4 tot 6 personen alle tools aangereikt om je eigen songs uit te bouwen en verder te ontwikkelen. Door middel van opdrachten en oefeningen die je individueel en samen met de groep uitvoert krijg je meer inzicht in een aantal belangrijke facetten binnen het songwriten. Zo wordt er aandacht besteed aan songstructuur,  tekst schrijven en we werken aan het uitbreiden van jouw harmonische mogelijkheden. Middels feedback van onze docente Fridolijn en natuurlijk van de andere leerlingen krijg je de kans om in een veilige omgeving jouw eigen sound en stijl verder ontwikkelen. Zowel beginnende als gevorderde schrijvers zijn welkom.


Tijden en Locatie
Het Songwriting Lab bestaat in totaal uit 5 groepslessen van 90 minuten. De lessen worden om de week gegeven door onze docente Fridolijn in Amsterdam Oost (Indische Buurt) op dinsdagavond van 19:00 tot 20:30. Het Songwriting Lab heeft een vast curriculum. Deze cursus is daarom alleen als geheel van 5 lessen te volgen. Je kan je alleen per lesperiode aanmelden.

Tarieven Songwriting Lab
totaalpakket van 5 lessen: €145,00 (excl. 21% BTW)

Zangles in Amsterdam. 9 ervaren top docenten op 9 locaties. Voor beginners en gevorderen. Klik op de kaart voor meer informatie van de docenten per locatie.

 Vraag nu jouw vrijblijvende proefles aan! »