Songwriting Lab: werken aan je eigen songs

NB. De eerstvolgende lesperiode gaat van start op woensdag 27 november 2019

Het schrijven van je eigen liedjes is niet altijd makkelijk, helemaal niet wanneer je het in je eentje doet. Daarom bieden wij als enige in Amsterdam een laagdrempelige songwriting cursus aan in groepsverband.

Tijdens onze 'Songwriting Lab' lessen krijg je in kleine groepjes  (4 tot 7 personen) verschillende tools aangereikt om je eigen songs te schrijven en verder te ontwikkelen. Door middel van goed behapbare opdrachten en oefeningen leren we jou hoe je jezelf meer kunt inspireren en krijg je meer inzicht in een aantal belangrijke facetten binnen het songwriten. Zo wordt er aandacht besteed aan songstructuur,  tekst, ritme en harmonie. 

De lessen (en het huiswerk) zijn zo opgezet dat je in je eigen tempo kunt werken. Deze cursus is daarom geschikt voor zowel beginnende als gevorderde schrijvers.


Tijden en Locatie
Het Songwriting Lab bestaat uit 5 groepslessen van 90 minuten. De lessen worden om de week gegeven door onze docente Fridolijn in Amsterdam Oost (Indische Buurt) op woensdagavond van 19:00 tot 20:30. Het Songwriting Lab heeft een vast curriculum. Deze cursus is daarom alleen als geheel van 5 lessen te volgen.

Tarieven Songwriting Lab
totaalpakket van 5 lessen: €145,00 (excl. 21% BTW)

Zangles in Amsterdam. 9 ervaren top docenten op 9 locaties. Voor beginners en gevorderen. Klik op de kaart voor meer informatie van de docenten per locatie.

 Vraag nu jouw vrijblijvende proefles aan! »