Zangles in Amsterdam Bos & Lommer

Welkom bij onze locatie in Bos & Lommer! Wat wij jou kunnen bieden:

✅ Zangles van ervaren docenten die zelf professioneel vocalist zijn. Een schat aan praktijkervaring.

✅ Altijd een vrijblijvende proefles

Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

Alleen op deze locatie: voordelige groepslessen!

✅ 4 gratis leerlingen uitvoeringen of studio opnames per jaar: je kan meteen in praktijk brengen wat je hebt geleerd.


Divers cursusaanbod: naast zangles geven wij ook songwriting les, gitaar/piano les, performance les etc.


Maatregelen COVID-19: individuele muzieklessen en muzieklessen en kleine groepen zijn weer toegestaan. Wij blijven óók online lesgeven voor wie dat wil. Tijdens de fysieke zanglessen nemen wij alle richtlijnen van het RIVM in acht.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

De Lesruimte

Image

Leonie geeft op woensdag les in één van de creatieve ruimtes in het Da Vinci gebouw, schuin tegenover Westerpark. Deze locatie is redelijk goed bereikbaar met OV. Ook parkeren is mogelijk, zij het betaald.

Docente Leonie

Leonie is afgestudeerd aan de Rock Academie in Tilburg. Daar ontmoette zij ook de bandleden van 'Bells of Youth' een female-only band waarin zij zingt en gitaar speelt. Naast het geven van zangles is Leonie ook een veelgevraagd studiozangeres.

Image

Wat anderen zeggen


"Hoi muziekliefhebber! Als ik jou was, zou ik eens een (proef)les nemen bij Leonie :) Oprecht een heel aardige, gezellige en goede docent! Ze kijkt echt naar jou als persoon en probeert samen met jou te kijken naar wat je verder helpt in jouw ontwikkeling. Ik ga altijd weer blij de les uit!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Eline

"Zanglessen bij Leonie zijn fijn! Ik heb er mijn zangstem mogen ontdekken in een prettige omgeving, waarbij Leonie je uitdaagt steeds iets meer uit je stem te halen. Zo groei je in je stem en mogelijkheden en ontdek je steeds weer iets nieuws (al is 't je zelfvertrouwen in het zingen). Bij twijfel doen en zingen!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Kim

"De zangles van Leonie is echt heel goed. Ze is enthousiast en betrokken. Wat ik persoonlijk heel fijn vind, is dat ik tijdens de les merk dat Leonie veel ervaring heeft en dat zij echt haar best doet om haar kennis over te dragen. Daarnaast is het fijn dat je zelf mag kiezen wat je wil leren en dat je altijd steun ontvangt om je gewenste zangdoelen te realiseren. Kortom super!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Michel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Hellen


Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke weetjes over zingen op onze instagram page