Groepszangles: voordelig en leuk!

Zangles is groepsverband is misschien wel de leukste manier om beter te leren zingen, én het is veel voordeliger dan privé zangles. Daarnaast is zingen in een groep super leerzaam.

Aan de hand van een breed scala aan pop, rock en jazznummers leren wij jou de technieken aan die je nodig hebt om beter te leren zingen. Omdat we met een groep zijn focussen we daarnaast vooral op meerstemmig zingen. Maak je geen zorgen, het niveau passen wij aan op het niveau van de groep.

Onze groepslessen duren 1 uur en worden wekelijks aangeboden in periodes van 10 weken (als er naderhand plek is kan je natuurlijk ook wat later aansluiten). De groepsgrootte varieert van 10 tot 17 personen. Aan het eind van elke periode kan je met je groep een nummer ten gehore brengen tijdens onze leerlingen uitvoering!

Wil je een keer een groepszangles uitproberen?
Op woensdagavond 29 januari organiseren wij weer een proef-groepsles. Meld je aan via het inschrijfformulier voor meer info.

GROEPSZANGLESSEN
Woensdag 19:45 – 20:45
De lessen vinden plaats in het Da Vinci Complex, tegenover het Westerpark.

groepsles.png

Zangles in Amsterdam. 9 ervaren top docenten op 9 locaties. Voor beginners en gevorderen. Klik op de kaart voor meer informatie van de docenten per locatie.

 Vraag nu jouw vrijblijvende proefles aan! »