Eva

Amsterdam Vocal Company Docent Eva
Locatie Wittenburg
Lesdag Woensdag
Groepslessen
Biografie

Eva studeerde in 2011 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie als singer-songwriter, theatermaker en componist. Na haar afstuderen was zij vijf jaar lang onderdeel van muziektheatercollectief De Hollanders. Hier werkte ze samen met schrijvers als Arnon Grunberg en Spinvis, met wie ze in 2014 samen de muziek voor de voorstelling De Laatsten schreef. Ze was in meerdere muziektheaterproducties te zien bij o.a. toneelgroep Oostpool en het Noord Nederlands Toneel. Ook schreef en zong ze liedjes voor theatergezelschappen zoals Toneelgroep Amsterdam Jr. Als zangeres is ze vast onderdeel van singer-songwriter collectief Het Nieuwe Lied waar ze met haar eigen liedjes optreedt. Afgelopen zomer schreef ze samen met Huub van der Lubbe muziek voor de paradevoorstelling Maak van je Shit een Hit. In 2015 maakte zij de keuze om zich volledig op muziek te richten en op dit moment neemt zij haar eerste solo album op. 


“Iedereen is uniek en heeft een eigen stem en een eigen verhaal te vertellen. Als ik lesgeef zoek ik altijd met een leerling naar hoe zijn of haar eigen stem zo puur mogelijk kan laten klinken. Tijdens mijn lessen focussen we zowel op techniek als op jouw persoonlijke verbinding met het materiaal dat je zingt. Hoe kun je jouw unieke verhaal en klank overbrengen? Ik vind het een uitdaging om iedereen te laten bloeien en geniet er onwijs van als ik iemand zie groeien.”


Of het nou Nederlands of Engelstalig is, jazz of pop, door haar achtergrond heeft Eva met veel stijlen ervaring. Vanuit haar huisstudio werkt ze veel met beats en electronica. Hier geeft zij haar lessen. Ze speelt piano, gitaar en kan als je met eigen materiaal komt ook kijken hoe je jouw eigen muziek muzikaal kunt ontwikkelen. 


 

Zangles in Amsterdam. 9 ervaren top docenten op 9 locaties. Voor beginners en gevorderen. Klik op de kaart voor meer informatie van de docenten per locatie.

 Vraag nu jouw vrijblijvende proefles aan! »