Vera

Amsterdam Vocal Company Docent Vera
Locatie Museumkwartier
Lesdag Maandag
Beschikbaarheid Vol
Groepslessen nvt
Biografie

Vera is in 2014 Cum Laude afgestudeerd aan de jazz opleiding van het Conservatorium van Amsterdam, waar zij uitgebreid kennis heeft gemaakt met verschillende zangtechnieken, waaronder EVTS. Zij staat, net zoals al onze andere docenten, regelmatig op de planken. Al tijdens haar studie aan het Conservatorium begon Vera bij de New Amsterdam Voices: een zeven koppige pop-jazz acapella groep waarmee zij onder andere optredens heeft gedaan op de Uitmarkt, het Meer Jazz Festival, verschillende theaters en bekende jazzpodia in Nederland. Daarnaast speelt zij regelmatig in Nederland, Belgie en Duitsland met haar akoestische kwartet Hummingbird.


Vera’s passie ligt vooral bij meerstemmige en a capella zang. Zij speelt zelf het liefst in een wat kleinere, intieme setting en combineert graag verschillende muziekstijlen met elkaar, voornamelijk pop en jazz. Die visie zie je ook in haar zanglessen terug.


“De vrijheid en de uitdaging om je eigen draai te geven aan een stuk dat al talloze keren is uitgevoerd, dat vind ik zo mooi aan jazz. Ik probeer diezelfde vrijheid op te zoeken in popmuziek. Gezond stemgebruik is natuurlijk belangrijk, maar techniek staat voor mij altijd in dienst van interpretatie en overdracht. Je moet het meer zien als tools, die je helpen om je stem naar een hoger niveau te brengen. Kunnen vertrouwen op je stem en dat gevoel van boven jezelf uitstijgen, daar help ik graag bij”.


Zowel beginners als gevorderde leerlingen kunnen bij Vera terecht.

Zangles in Amsterdam. 9 ervaren top docenten op 9 locaties. Voor beginners en gevorderen. Klik op de kaart voor meer informatie van de docenten per locatie.

 Vraag nu jouw vrijblijvende proefles aan! »