June

Amsterdam Vocal Company Docent June
Locatie Hoofddorppleinbuurt
Lesdag Ma/Wo
Groepslessen
Biografie

 


Met een vader die als percussionist bij verschillende bands speelde kwam June al vroeg in aanraking met allerlei muziekstijlen. Als kind uit de jaren 90 is zij natuurlijk ook beïnvloed door de grote pop en souldiva’s van dat moment: Mariah Carey, Whitney Houston en Beyoncé. Op haar 9e begon zij zelf op te treden, en wel als zangeres van een salsaband.


Na het ontdekken van zangeressen als Ella Fitzgerald en Billy Holiday besloot June om zich meer te richten op jazz, en begon zij aan de Junior Jazz College, de vooropleiding voor jong talent van het Conservatorium van Amsterdam. Na die vooropleiding is June toegelaten tot het Conservatorium en inmiddels heeft zij haar bachelor Jazz zang cum laude afgesloten.


Tijdens haar studie op het Conservatorium heeft June met een groep van zeven zangers de New Amsterdam Voices opgericht, een vocal group die a capella versies maakt en uitvoert van bekende covers én eigen geschreven muziek. Daarnaast heeft zij meerdere internationale tours gedaan als achtergrondzangeres met o.a. New Cool Collective, Matt Bianco, en Benny Sings.


June heeft jarenlange ervaring met het geven van privé zanglessen. Wil je de vrijheid en power die je hoort in stijlen als soul en R&B beter onder de knie krijgen, dan kan June je daar, met haar kennis vanuit jazz, heel goed bij helpen. Ook timing en ritmiek zijn onmisbare onderdelen van haar zanglessen.


“Ik wil mijn leerlingen graag de tools geven waarmee zij hun eigen draai kunnen geven aan een liedje. Ik denk dat ik met de juiste kennis en oefeningen mijn leerlingen meer zelfverzekerdheid kan geven wanneer zij de vrijheid in een liedje opzoeken”

Zangles in Amsterdam. 9 ervaren top docenten op 9 locaties. Voor beginners en gevorderen. 

 Vraag nu jouw vrijblijvende proefles aan! »