Wieteke

Amsterdam Vocal Company Docent Wieteke
Locatie Centrum / de Pijp
Lesdag Ma/Wo
Beschikbaarheid Vol
Groepslessen nvt
Biografie

Wieteke’s professionele zangcarriere ging in 2012 vliegend van start toen zij begon als backingvocalist bij Diggy Dex. Met die band stond zij op jonge leeftijd al op de grote Nederlandse podia. Dit smaakte naar meer en zodoende deed Wieteke auditie bij het Conservatorium van Amsterdam. Tijdens haar studie begon zij met haar soloproject genaamd Ann White. Wieteke zingt niet alleen, maar schrijft ook zelf haar nummers. Als Ann White stond zij in de finale van de Amsterdamse Popprijs en deed zij mee aan de Popronde. Haar laatste single ‘Canvas’ wordt al gedraaid op 3FM en binnenkort komt er een tweede EP aan! 


Naast haar soloproject geeft Wieteke ook met veel plezier zangles. Inmiddels afgestudeerd van het Conservatorium heeft ze flink wat ervaring opgebouwd met het geven van privé zanglessen. Ze vind het vooral belangrijk om de zanglessen aan te passen op wat de leerling wilt leren. Of dat nou het beter onder de knie krijgen van zangtechniek, het zoeken van je eigen sound, of hulp bij het schrijven van eigen muziek is: de zangles draait om wat de leerling wil leren


“Het geeft mij een ontzettende kick wanneer iemand na een paar lessen ineens echt die stap vooruit maakt, wanneer iets waar we hard mee bezig zijn geweest op een gegeven moment vanzelf gaat, en diegene helemaal in een liedje op kan gaan!” 


Zowel beginnende als gevorderde leerlingen kunnen terecht bij Wieteke voor zangles. Wil je, naast zingen, jezelf ook beter kunnen begeleiden op piano? Daar kan Wieteke je ook heel goed bij helpen!


Bekijk hier Wieteke’s laatste Videoclip “Canvas”:

Zangles in Amsterdam. 9 ervaren top docenten op 9 locaties. Voor beginners en gevorderen. Klik op de kaart voor meer informatie van de docenten per locatie.

 Vraag nu jouw vrijblijvende proefles aan! »