Fridolijn

Amsterdam Vocal Company Docent Fridolijn
Locatie Indische Buurt
Lesdag Dinsdag
Beschikbaarheid beschikbaar
Groepslessen Songwriting Lab op woensdagavond
Biografie

Fridolijns muzikale carriere ging op haar 18e van start met het platencontract wat zij binnen haalde bij de Blaricumse Soundpush Studio’s. Daar heeft zij samen met topproducer Jaap Eggermont twee jaar lang gewerkt aan haar debuutalbum. Een enorme leerschool, die absoluut heeft meegespeeld in het succes van haar eigen jazz/pop band Finn Silver.
Hiermee bracht zij in 2011 een prachtig album uit, welke wekenlang bovenaan de Nederlandse en de internationale jazzcharts stond. Zij tourde door Nederland en Japan, en heeft grote jazzfestivals aangedaan zoals North Sea Jazz in Rotterdam en Billboard Live in Tokyo. In 2015 kwam haar eerste solo album uit, genaamd ’Catching Currents’.  Een album met eigen geschreven songs die lovende recensies heeft gekregen in o.a. het muziektijdschrift Jazzism.


“Als zangdocent focus ik me tijdens de zangles vooral op het samenbrengen van techniek en overdracht, ik ben van mening dat ik met de goede techniek mijn leerlingen de middelen kan geven om een liedje over te brengen zoals zij het bedoelen”


Zowel de beginnende als de gevorderde leerling kan bij Fridolijn terecht voor zangles. Door haar ervaring met het zelf schrijven, opnemen en uitbrengen van meerdere albums, is Fridolijn de ideale docente om leerlingen die zelf met een groter muzikaal project bezig zijn, professionele coaching te bieden.


www.Fridolijn.com

Zangles in Amsterdam. 9 ervaren top docenten op 9 locaties. Voor beginners en gevorderen. Klik op de kaart voor meer informatie van de docenten per locatie.

 Vraag nu jouw vrijblijvende proefles aan! »