Sofie

Amsterdam Vocal Company Docent Sofie
Locatie Noord: v/d Pekbuurt
Lesdag Donderdag
Beschikbaarheid Paar plaatsen
Groepslessen nvt
Biografie

Sofie is een Amsterdamse Singer / Songwriter. In 2014 is zij cum laude afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd staat zij op het podium en bespeelt ze verschillende instrumenten. Met haar vorige band, The Souldiers, was zij de huisband van het televisie programma De Wereld Draait Door, en tourde ze door Amerika en Nieuw Zeeland. Sinds 2012 is ze solo gegaan onder de naam Sofie Winterson. Hiermee was ze o.a al te gast bij weer De Wereld Draait Door en Giel Beelen van 3FM. Ook speelde ze in het voorprogramma van De Jeugd van Tegenwoordig en stond ze op nationale en internationale festivals zoals Noorderslag en South by Southwest (Austin, Texas). Onlangs heeft zij haar debuutalbum “Wires” gereleased.


“Mijn doel is om samen met de leerling grenzen te verleggen, problemen aan te pakken en het uiterste uit de leerling te halen tijdens de zangles. Omdat ik zelf veel ervaring heb met het maken en presenteren van eigen materiaal, kan er in de zangles natuurlijk ook gewerkt worden aan (het verfijnen van) eigen werk en podiumpresentatie.”


Zowel beginnende als gevorderde leerlingen kunnen bij Sofie terecht voor zangles. Aangezien Sofie zichzelf al jaren begeleidt met gitaar, kan zij de juiste coaching bieden voor leerlingen die daar verder in willen groeien. Door Sofie’s persoonlijke ervaringen met logopedie is zij ook een zeer geschikte docente voor leerlingen die ooit te maken hebben gehad met stemproblemen en die hun stem op een gezonde en verantwoordelijke manier willen versterken.


Sofie live met haar band bij 3FM!

Zangles in Amsterdam. 9 ervaren top docenten op 9 locaties. Voor beginners en gevorderen. Klik op de kaart voor meer informatie van de docenten per locatie.

 Vraag nu jouw vrijblijvende proefles aan! »