Hebe

Amsterdam Vocal Company Docent Hebe
Locatie Rivierenbuurt
Lesdag Ma/Wo
Beschikbaarheid beschikbaar
Groepslessen nvt
Biografie

Hebe studeerde in 2014 Cum Laude af aan de jazzafdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Tijdens en na haar opleiding schreef Hebe veel eigen muziek voor haar eigen project HEBE (Filmische Electro-pop) en New Amsterdam Voices (een zevenkoppige a-capella groep waar Hebe ook deel van uitmaakt) Daarnaast schrijft Hebe op dit moment de muziek en tekst voor veel andere artiesten en zingt ze veel vocals in voor DJ's. Haar eerste EP 'The Beginning' leverde veel positieve reacties op, airplay bij o.a. Radio 2, NPO1 Vrije Geluiden en een groot aantal maandelijkse luisteraars en volgers op Spotify. Hebe's debuut album, waar de eerste drie singles 'Tell Me', 'Take Him Down' en 'Limits' met videoclip net van uit zijn, verschijnt in het voorjaar van 2018.


Hebe geeft inmiddels al jaren zangles in pop, soul en jazzmuziek. Ook geeft zij theaterlessen. Ze werkt veel tijdens de zangles met cross-overs naar andere disciplines zoals theater en beweging. Op het Conservatorium heeft zij intensieve zanglessen gehad in oa de EVTS zangtechniek. Belangrijke onderdelen van Hebe’s zanglessen zijn houding, inleving en je lichaam laten spreken. Als de emotie van het nummer niet vanuit je tenen komt kan het nooit bij het publiek aankomen.


“Vaak maken we het onszelf heel moeilijk door op basis van theorie te bedenken wat we moeten aanpassen, terwijl het lichaam eigenlijk al heel goed weet hoe ademsteun in zijn werk gaat, of wat er moet gebeuren met je stembanden wanneer je met een bepaalde emotie wilt zingen. Soms zijn we daar verwijderd van geraakt en moeten we in de zangles juist de weg terug vinden naar, en ons laten leiden door wat ons lichaam van nature doet.”

Zangles in Amsterdam. 9 ervaren top docenten op 9 locaties. Voor beginners en gevorderen. Klik op de kaart voor meer informatie van de docenten per locatie.

 Vraag nu jouw vrijblijvende proefles aan! »