Stan

Amsterdam Vocal Company Docent Stan
Locatie Oud-West / Vondelbuurt
Lesdag Vrijdag
Beschikbaarheid beschikbaar
Groepslessen nvt
Biografie

Stan is zanger, liedjesschrijver en theatermaker uit Amsterdam. Al van jongs af aan is hij bezig met het schrijven en spelen van zijn eigen muziek. Sinds hij in 2011 afstudeerde aan het Conservatorium van Amsterdam is hij voornamelijk aan het werk als zanger en componist zowel in het popcircuit als in de theaterwereld. Met zijn eigen muziektheatervoorstellingen speelde Stan in theaters door heel Nederland en stond hij ook op bekende theaterfestivals als Oerol, De Operadagen Rotterdam en De Parade. Stan bracht de afgelopen jaren 3 EP’s uit met zijn eigen muziek, waarin invloeden uit de pop-, soul en folktraditie te horen zijn, en waarin de lyrics een centrale rol spelen. Daarnaast schrijft hij ook voor andere artiesten zoals Ruben Hein, Tania Kross, Do en Pepijn Gunneweg (The Ashton Brothers).

Stan heeft veel ervaring op het podium als performer van zijn eigen muziek, en hij brengt deze ervaring graag over in zijn lessen. Tijdens de lessen wordt er natuurlijk aandacht besteed aan een technisch goed gebruik van jouw stem, een goede basis is natuurlijk belangrijk. Daarnaast staan tekstbeleving, eigenheid en vooral plezier in het zingen voorop in de les.

Stan speelt piano en gitaar en kan jou naast het geven van zangles ook helpen met het schrijven van je eigen liedjes.

Zangles in Amsterdam. 9 ervaren top docenten op 9 locaties. Voor beginners en gevorderen. Klik op de kaart voor meer informatie van de docenten per locatie.

 Vraag nu jouw vrijblijvende proefles aan! »