Amber

Amsterdam Vocal Company Docent Amber
Locatie Watergraafsmeer
Lesdag Maandag
Beschikbaarheid Paar plaatsen
Groepslessen nvt
Biografie

Amber is de oprichtster van The Amsterdam Vocal Company en geeft sinds kort ook weer zanglessen. Op haar 19e begon zij haar zang carrière als achtergrondzangeres bij niemand minder dan Alain Clark. Na 4 jaar met hem gespeeld te hebben op nationale en internationale podia ging zij naar de Popopleiding van het Conservatorium in Amsterdam om zich, naast haar zangkwaliteiten, verder te ontwikkelen op het gebied van songwriting. In 2014 is Amber cum laude afgestudeerd.

Op het conservatorium leerde zij Jett Rebel kennen, en heeft jarenlang in zijn band gespeeld. Niet alleen als achtergrondzangeres maar ook als toetsenist. Tijdens haar tijd bij Jett Rebel lanceerde Amber haar solo project. Met haar eerste single werd zij benoemd tot 3FM serious talent. Ook op Radio 2 werd zij veel gedraaid, oa door Gerard Ekdom. Inmiddels is Amber bezig met het schrijven van nieuwe eigen nummers, en schrijft zij ook veel voor andere artiesten en DJs. En nog belangrijker: ze heeft na al die jaren heel veel live gespeeld te hebben nu eindelijk tijd om weer zangles te geven!

“Leerlingen kunnen vaak veel meer dan ze denken. Het allerleukste aan lesgeven vind ik wanneer je leerlingen versteld kan laten staan van zichzelf. Van het volume wat ze ineens kunnen maken bijvoorbeeld, of hun bereik wat groter wordt. Het geeft een heel voldaan gevoel om het zelfvertrouwen van leerlingen te zien groeien tijdens de zanglessen”

Zowel beginners als gevorderde leerlingen kunnen bij Amber terecht voor zangles. Door haar jarenlange ervaring als achtergrondzangeres kan je ook goed met z’n 2en of 3en, of met een klein groepje bij haar terecht voor meerstemmige zang. Amber kan je ook helpen met het schrijven van je eigen liedjes. Is jouw stijl soul, urban en R&B, dan is Amber de perfecte docent voor jou!


 

Zangles in Amsterdam. 9 ervaren top docenten op 9 locaties. Voor beginners en gevorderen. Klik op de kaart voor meer informatie van de docenten per locatie.

 Vraag nu jouw vrijblijvende proefles aan! »