Leonie

Amsterdam Vocal Company Docent Leonie
Locatie Bos & Lommer / Westerpark
Lesdag Woensdag
Beschikbaarheid beschikbaar
Groepslessen Groepslessen op woensdagavond
Biografie

Leonie begon haar zangcarrière als student op de Rock Academie. Tijdens haar studie leerde zij de meiden kennen met wie zij later de band 'Bells Of Youth' zou oprichten. Met die band heeft zij 2 platen uitgebracht en op de grote nationale én internationale podia opgetreden, zoals het Sziget Festival, Zwarte Cross en Paaspop. Ook op de radio had de band succes, veel van de liedjes zijn door Leonie geschreven. Als zangeres heeft zij verscheidene nummers ingezongen die onder bekende series als The Swap, NCIS en de MTV serie Texas Big Tips zijn gekomen. 


Ze is naast haar optredens en studiowerk ook al jaren actief als zangdocente. Zo heeft zij o.a. zanglessen gegeven op de Herman Brood Academie en is zij als zangcoach betrokken geweest bij verschillende theatergezelschappen. Daarnaast heeft zij lange tijd individuele zanglessen gegeven aan de Muziekschool in Den Haag. 


"Ik ben naast docent vooral ook een coach: ik werk op basis van intuïtie. Zo kan ik mijn leerlingen op een persoonlijke manier helpen om hun eigen stemgeluid te ontwikkelen. Vanuit een technisch gezonde en verantwoorde manier help ik mijn leerlingen om hun vocale grenzen te verleggen" 


Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Leonie terecht. Vooral leerlingen in de pop, rock en soul hoek kunnen goed bij Leonie terecht. Als je je, naast het zingen, wilt focussen op je songwriting skills, of wilt leren hoe je jezelf kan begeleiden op gitaar is Leonie de perfect docent voor jou!

Zangles in Amsterdam. 9 ervaren top docenten op 9 locaties. Voor beginners en gevorderen. Klik op de kaart voor meer informatie van de docenten per locatie.

 Vraag nu jouw vrijblijvende proefles aan! »